קו ירוק כתב:הרב שכר המדי קרא קריאה היוצאת מן הלב, והמתקבלת על הלב.
כל הציחקוקים המטופשים על דבריו - מראים על אטימות וכהות חושי עדינות הנפש.
בדורנו הכל שפיט, הכל נגיש הכל על השלחן, כמו גם ב'עיתוני הנשים' המצורפים לעיתונות החרדית של סופ"ש וכל כיו"ב.
ולא היא - לא זו הדרך!
ישנן עדות וחוגים שעל כל דבר מדברים על הילדים, הפה פתוח בכל נושא... האם להם דמינו, אליהם אנו שואפים?
התועלת תצמח מכך ??
שכר המדי כתב:מכיר אני מקרוב עוד שני מקרים שלדאבונינו לפי מה שנראה עכשיו מזבח הולך להוריד דמעות בשבועות הקרובים על הריסת הקן המשפחתי, כאשר בשניהם האישה מולהבת על ח.ב באקסטזה פראית, ובשניהם המשבר הנוראי התפתח מיד עם קריאת הספר המדובר.
אבהיר בזאת ברורות: בטבעי אני מאוד בעד שידברו בציבור שלנו על כל מיני נושאים רגישים שההידברות והפתיחות יכולה אך ורק להיטיב איתם, אך כאן נראה לענ"ד שהעסק שונה לחלוטין....
שכר המדי כתב:חובה גדולה היא על כל מי שיכול לדבר עם המחברת הדגולה או להשפיע עליה בכל דרך שהיא שתנסה נא למזער את הנזקים ככל הניתן, או לחילופין - שתניח את דעת כל הנחרדים באופן שיתברר לכולם כי אין כל בדל של נכונות בחששות הכה גדולים המקננים בלב כ"כ הרבה הורים / מחנכים / קרובי משפחה / שכנים הקרובים אל החללים-לכאורה.
שכר המדי כתב:מכיר אני מקרוב עוד שני מקרים שלדאבונינו לפי מה שנראה עכשיו מזבח הולך להוריד דמעות בשבועות הקרובים על הריסת הקן המשפחתי, כאשר בשניהם האישה מולהבת על ח.ב באקסטזה פראית, ובשניהם המשבר הנוראי התפתח מיד עם קריאת הספר המדובר.
אבהיר בזאת ברורות: בטבעי אני מאוד בעד שידברו בציבור שלנו על כל מיני נושאים רגישים שההידברות והפתיחות יכולה אך ורק להיטיב איתם, אך כאן נראה לענ"ד שהעסק שונה לחלוטין....
הכתב והמכתב כתב:לדעת אשתי תחי' הספר הוא ספר טיפולי ממדרגה ראשונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 122 אורחים