אוצר החכמה כתב:בס"ד
הזכות להשתתף בהגרלה תקפה למי שמתחסן (חיסון ראשון) מתאריך ו' אדר 18/2/21 והלאה.
דרומי כתב:מה יעשה מי שיש לו כבר 'אוצר החכמה'?
גימפעל כתב:מיזם יפה,
וכמילתא דבדיחותא: האם האוצר החכמה מקבלים ישר לתוך ה5G של פייזר או רק למחשב שבבית.
חד ברנש כתב:תוספתא, סוטה, ו ז: "אומרים לאדם: טול ככר ורד לשאול?! אומרים לחמור: טול כור שעורין ונחתוך את ראשו?!"
זה לא אני, אבל למתנגדים לחיסון מחששות מוצדקים בעיניהם, לא יעזור המבצע הזה.
חד ברנש כתב:תוספתא, סוטה, ו ז: "אומרים לאדם: טול ככר ורד לשאול?! אומרים לחמור: טול כור שעורין ונחתוך את ראשו?!"
3 אנשים יכולים לזכות בתכנת 'אוצר החכמה' חינם אין כסף!
מתוך מחויבות עמוקה לקהילה ודאגה כנה לשלום הציבור, החלטנו לתרום ולערוך הגרלה על 3 תוכנות 'אוצר החכמה' בגירסה החדשה ביותר, למי שיקבל את שני חיסוני הקורונה. הזכות להשתתף בהגרלה תקפה למי שמתחסן (חיסון ראשון) מתאריך ו' אדר 18/2/21 והלאה.
לאחר שהתחסנתם פעמיים, שילחו לנו למייל [email protected] את אישור ההתחסנות ותצלום תעודת זהות והצטרפו להגרלה שתתקיים בעז"ה ביום שני כ"ג ניסן 5/4/21 במשרדנו בירושלים.
בתקווה לבשורות טובות, הנהלת 'אוצר החכמה' ירושלים.
יבנה כתב:אחרי שראינו את מבצע הצ'ולנט בבני ברק שהשתתפו בו 3000 אנשים, שוב אין מקום לטענות אלו.
חד ברנש כתב:יבנה כתב:אחרי שראינו את מבצע הצ'ולנט בבני ברק שהשתתפו בו 3000 אנשים, שוב אין מקום לטענות אלו.
כאן מדובר על שלוש תוכנות. האם באמת תוכנה אחת של אוצר החכמה שווה רק 1000 מנות צ'ולנט?
סגי נהור כתב:ישר כח להנהלת אוצר החכמה על הצעד!
יוסף חיים אוהב ציון כתב:חוסן ישועות.
חד ברנש כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:חוסן ישועות.
כוונתך כמובן להמשך הפסוק (ישעיה לג ו):
"חֹסֶן יְשׁוּעֹת - חָכְמַת וָדָעַת".
המתחסן זוכה באוצר החכמה.
קו ירוק כתב:אני קורא נכון? ר' משה דביר פתח את האשכול הזו?
אולי יחזור לאתרא קדישא הדין ?!
מקדש מלך כתב:חד ברנש כתב:תוספתא, סוטה, ו ז: "אומרים לאדם: טול ככר ורד לשאול?! אומרים לחמור: טול כור שעורין ונחתוך את ראשו?!"
המבצע מיועד לעצלנים, או לנאחזים ב"חששות" ו"שב ואל תעשה" מטעמי עצלות (כמו לעניין הבחירות הבעל"ט), ואינו מיועד למתנגדים של ממש.
שמש כתב:אוצר החכמה כתב:בס"ד
וכי מפני שאני אחראי הפסדתי?
זה פרס לדחיינים..
מתוך מחויבות עמוקה לקהילה ודאגה כנה לשלום הציבור, החלטנו לתרום ולערוך הגרלה על 3 תוכנות 'אוצר החכמה' בגירסה החדשה ביותר, למי שיקבל את שני חיסוני הקורונה. הזכות להשתתף בהגרלה תקפה למי שמתחסן (חיסון ראשון) מתאריך ו' אדר 18/2/21 והלאה.
לאחר שהתחסנתם פעמיים, שילחו לנו למייל [email protected] את אישור ההתחסנות ותצלום תעודת זהות והצטרפו להגרלה שתתקיים בעז"ה ביום שני כ"ג ניסן 5/4/21 במשרדנו בירושלים.
בתקווה לבשורות טובות, הנהלת 'אוצר החכמה' ירושלים.
אשרי יושבי ביתך כתב:שמש כתב:אוצר החכמה כתב:בס"ד
זה פרס לדחיינים..
גא"מ.
אני לקחתי חיסון ראשון ב 17 לשני. יום לפני התאריך הנ"ל...
עצה לאלו שהתחסנו לפני 18/2/21 ומאוכזבים מהחמצת ההזדמנות -
אנו מציעים לשכנע קרוב/חבר/מכר שאינו מעונין בפרס - להתחסן. אתם תדאגו לשלוח את טפסיו אלינו, ואם שמו יעלה בגורל אתם תזכו בתכנה.
שמש כתב:אוצר החכמה כתב:בס"ד
זה פרס לדחיינים..
מענה איש כתב:התחסנתי ראשון לפני יומיים.
אבל אני הייתי מתבייש מעצמי להשתתף בהגרלה כזאת.
לאן הגענו...
סגי נהור כתב:ישר כח להנהלת אוצר החכמה על הצעד!
פורסמו הזוכים!
הננו שמחים לבשר שבהגרלה שנערכה במשרד 'אוצר החכמה' בירושלים, זכו שלושה משתתפים בתכנת 'אוצר החכמה' ואלו שמותם: קובנר, טולידנו ומיטלמן. (מסיבת חסיון רפואי איננו מפרסמים את שמם המלא). הודעות נשלחו לזוכים!
כזכור, כשהתאפשר לכל אזרח מגיל 16 ומעלה לקבל את החיסון לקורונה, ומתוך רצון לקדם את קצב ההתחסנות בקרב הציבור החרדי, נרתמנו ב'אוצר החכמה' והכרזנו על הגרלת שלוש תוכנות לאלו שיציגו לפנינו תעודת מתחסן. לשמחתנו, מאות רבות של אנשים שלחו לנו את המסמך המבוקש.
הנהלת 'אוצר החכמה' מקווה ומחויבת להמשיך ולתמוך בקהילה בכל דרך אפשרית הנקרית בפניה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 102 אורחים