משולש כתב:אני זקוק לעמוד(ים) המדבר(ים) על "כל נדרי" מתוך ספר "סדר טערויז" הנמצא בתוך ספר המנהגים לר' אייזיק טירנא מהדורת מכון ירושלים (בקישור הבא: https://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx?147985& )
משולש כתב:אני זקוק לעמוד(ים) המדבר(ים) על "כל נדרי" מתוך ספר "סדר טערויז" הנמצא בתוך ספר המנהגים לר' אייזיק טירנא מהדורת מכון ירושלים (בקישור הבא: https://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx?147985& )
איתן כתב:האם אפשר בבקשה להעלות עמ' 45-52 מספרו של הרב מנחם סליי "חיתו ארץ" (פרק על צעב"ח)? בתודה מראש.
בקרו טלה כתב:איתן כתב:האם אפשר בבקשה להעלות עמ' 45-52 מספרו של הרב מנחם סליי "חיתו ארץ" (פרק על צעב"ח)? בתודה מראש.
דלי דלות כתב:נא ונא אם אפשר להעלות עמודים מהספר מגדים חדשים על מסכת שבת דף קיח עמוד א' ועמוד ב'.
ייש"כ גדול!
דלי דלות כתב:דלי דלות כתב:נא ונא אם אפשר להעלות עמודים מהספר מגדים חדשים על מסכת שבת דף קיח עמוד א' ועמוד ב'.
ייש"כ גדול!
הספר נמצא באוצר - נתחבר ע"י הרב דוד יואל ויס. חלק ב עמ"ס שבת. אנא במטותא ממי שיכול להעלות העמודים הנזכרים.
מיני ומינך כתב:דלי דלות כתב:דלי דלות כתב:נא ונא אם אפשר להעלות עמודים מהספר מגדים חדשים על מסכת שבת דף קיח עמוד א' ועמוד ב'.
ייש"כ גדול!
הספר נמצא באוצר - נתחבר ע"י הרב דוד יואל ויס. חלק ב עמ"ס שבת. אנא במטותא ממי שיכול להעלות העמודים הנזכרים.
ש. ספראי כתב:אשמח לקבל את מאמרו של הגרי"פ גולדווסר בגנות העישון לבחורי ישיבות. שיחה שכמדומני נמצאת בספרו קדוש ונורא שמו על הימים הנוראים.
מיללער כתב:בגיטין סט: ואי לא ליבקי שכבא דשכיב בשבתא ונישקליה לידיה ונותבה אטחליה ונימא כי היכי דיביש הא ידא נייבש טחליא דפלוני בר פלוניתא. פירש"י: ליבקי שכבא - יטרח עד שידע היכן יש מת שמת בשבת:
נתקשיתי הרי מת אסור בהנאה, ואיך הותר להשתמש במת? האם מיירי בפיקוח נפש? וציינו על זה בהמדורת שטונשטיין/ארטסקרולל:
*שו"ת באר משה, יורה דעה סי' נב
האם יש מישהו שיכול להמציא ולהעתיק את הנ"ל?
שיף כתב:אני עדיין לא מתמצא בזה
אם אפשר
סיני ל"ו, עמ' ק"ה -ק"ח
ייש"כ
חיימקה כתב:אני לצערי לא מצליח להיכנס לטאבלט.
בבקשה מ"עשה לך רב" ח"ג סי' לב
מיללער כתב:תוספתא חזון יחזקאל כריתות פ"ב ה"ז
איש בער כתב:מיללער כתב:תוספתא חזון יחזקאל כריתות פ"ב ה"ז
ספרים וועלט כתב:אשמח לקבל מתוך "כתר ארם צובא והנוסח המקובל של המקרא" לרבי מרדכי ברויאר עמ' 171-183
תודה מראש!
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 179 אורחים