גלרשטיין כתב:אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:אני צריך דחוף מקובץ מוריה (ניסן תשע״ח) מעמוד קלה עד עמוד קלא.
מחילה מה שאני הייתי צריך את הדפים קלה - קמא, ממש אשמח אם תעלה אותם, זה ממש יעזור לי, תודה מראש.
גלרשטיין כתב:אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:אני צריך דחוף מקובץ מוריה (ניסן תשע״ח) מעמוד קלה עד עמוד קלא.
מחילה מה שאני הייתי צריך את הדפים קלה - קמא, ממש אשמח אם תעלה אותם, זה ממש יעזור לי, תודה מראש.
גלרשטיין כתב:קובץ ישמח לב חלק ג (ישיבת לב אברהם) מעמ׳ תתקסא עד עמ׳ תתקסו.
גלרשטיין כתב:מספר ביאורים וברורים ביורה דעה לרב אריה גלינסקי - בירורי השיעורים סימן מח
אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:מספר ביאורים וברורים ביורה דעה לרב אריה גלינסקי - בירורי השיעורים סימן מח
גלרשטיין כתב:אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:מספר ביאורים וברורים ביורה דעה לרב אריה גלינסקי - בירורי השיעורים סימן מח
לא העלתה את כל הסימן
אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:מספר ביאורים וברורים ביורה דעה לרב אריה גלינסקי - בירורי השיעורים סימן מח
לא העלתה את כל הסימן
כל סימן מח הוא בס"ה 4 עמודים
גלרשטיין כתב:אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:מספר ביאורים וברורים ביורה דעה לרב אריה גלינסקי - בירורי השיעורים סימן מח
לא העלתה את כל הסימן
כל סימן מח הוא בס"ה 4 עמודים
אשמח אם תעלה אף את הסימן הבא
גלרשטיין כתב:הגדה של פסח - עץ חיים למהר״י צאלח מעמ׳ שמ עד עמ׳ שסד.
אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:הגדה של פסח - עץ חיים למהר״י צאלח מעמ׳ שמ עד עמ׳ שסד.
דרך ישרה כתב:אשמח אם מישהו יוכל להדפיס לי מספר 'לשעה ולדורות' (להרב איסר פרנקל) מעמ' 190 עד עמ' 203 (כולל).
תודה רבה
גלרשטיין כתב:אמרתי אחכמה כתב:גלרשטיין כתב:הגדה של פסח - עץ חיים למהר״י צאלח מעמ׳ שמ עד עמ׳ שסד.
תוכל אולי להעלות את כל הסימנים שהתייחסים לדברי הטל חיים בענייני השיעורים...
גלרשטיין כתב:קובץ מוריה - ניסן תשע״ח מעמ׳ תעו - תעז
גלרשטיין כתב:ספר ברכת מועדיך (לרב שלמה זלמן שמעיה) פסח סימן טו
גלרשטיין כתב:קובץ מוריה שנה לב ניסן תשע״ג מעמ׳ קלב עד עמ׳ קמג
גלרשטיין כתב:ספק שערי יעקב חלק ג (ברינצויג) סימן כד
גלרשטיין כתב:מספר מועדי הרב (סולוביציק) מעמוד 215 עד עמוד 225
גלרשטיין כתב:דברי יעקב (לרב עדס) מועד ח״ב מעמ׳ רנז - רסא
בברכה המשולשת כתב:אוצר הגאונים, ר"ה, עמ' 60 - 68 (של עמודי הספר) תשובת רב האי גאון על תרועה ותקנת רבי אבהו
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
גלרשטיין כתב:קובץ קול התורה חלק עג מעמוד קפד עד עמוד קפט
גלרשטיין כתב:שו״ת התעוררות תשובה ח״א סימן רעא
גלרשטיין כתב:קובץ מוריה ניסן תשע״ח מעמוד שסח עד עמוד שעא
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 742 אורחים