עניו כמשה כתב:ד' וזו סתם הערה אגבית וכללית לאשכול שבכל פעם שאנשים מבקשים פה ספרים שלמים אז רושמים להם משהו בסגנון "זה ספר שלם איך אתה מבקש אותו" וכדו' בסגנון הנ"ל
אבל אני תמיה על זה הרי השם של האשכול הוא "אשכול בקשת ספרים מאמרים ומחקרים מתוך ספרים שאינם באוצר". [ההדגשה שלי כמובן]
זאת אומרת שאפשר ואף רצוי לבקש גם ספרים שלמים באשכול זה וא"כ מה זו השאלה הזו כל פעם איך אתה מבקש ספר שלם וכדו'. [סתם הערה תקחו לתשומת לבכם]
חבר פורום אוצר החכמה כתב:עניו כמשה כתב:ד' וזו סתם הערה אגבית וכללית לאשכול שבכל פעם שאנשים מבקשים פה ספרים שלמים אז רושמים להם משהו בסגנון "זה ספר שלם איך אתה מבקש אותו" וכדו' בסגנון הנ"ל
אבל אני תמיה על זה הרי השם של האשכול הוא "אשכול בקשת ספרים מאמרים ומחקרים מתוך ספרים שאינם באוצר". [ההדגשה שלי כמובן]
זאת אומרת שאפשר ואף רצוי לבקש גם ספרים שלמים באשכול זה וא"כ מה זו השאלה הזו כל פעם איך אתה מבקש ספר שלם וכדו'. [סתם הערה תקחו לתשומת לבכם]
האם יש לך בכלל מושג על איזה טרחה מדובר שאתה בא בטענה?
ובקשר לקושיה העצומה מנוסח כותרת האשכול. יש ספרים קטנים, יש ספרים שאפשר להמציא להם קישור וכו'.
בכל אופן אם השירות לא מוצא חן בעיניך תוכל לבטל את ההוראת קבע.
אשי ישראל כתב:ביאור רבי תנחום הירושלמי לאסתר ב, ז על "הדסה היא אסתר" [פירושו נדפס ע"י מכון האוצר בתוך 'אוצר מגילת אסתר', ירושלים תשע"ו, ושוב בשנת תשע"ז הוציא מכון 'האוצר' את 'ספר הביאור' - פירושי ר' תנחום על הנ"ך על אסתר רות ואיכה]
חד ברנש כתב:אשי ישראל כתב:ביאור רבי תנחום הירושלמי לאסתר ב, ז על "הדסה היא אסתר" [פירושו נדפס ע"י מכון האוצר בתוך 'אוצר מגילת אסתר', ירושלים תשע"ו, ושוב בשנת תשע"ז הוציא מכון 'האוצר' את 'ספר הביאור' - פירושי ר' תנחום על הנ"ך על אסתר רות ואיכה]
מצורף, מתוך המהדורה הראשונה.
הוד_והדר כתב:הוד_והדר כתב:אוצר מפרשי מגלת אסתר של מכון ירושלים
על פסוק ד א ויזעק זעקה גדולה ומרה, אם מישהו יכול להעלות העמודים על זה
תודה
אולי יחוס אולי ירחם
ישראליק כתב:הוד_והדר כתב:הוד_והדר כתב:אוצר מפרשי מגלת אסתר של מכון ירושלים
על פסוק ד א ויזעק זעקה גדולה ומרה, אם מישהו יכול להעלות העמודים על זה
תודה
אולי יחוס אולי ירחם
איכות הסריקה אינה מאה אחוז, אבל ניתן לקרוא
פולסברג כתב:בבקשה -
מכתבים ומאמרים להגרא''מ שך, ו תקפו.
[למה אינו באוצר? לכהפ''ח לחיפוש...]
ייש''כ!
אוצר מדברה כתב:אפשר לקבל פה את ספרי דור המלקטים? כל הנושאים שיש..
והם ידוע היכן ניתן לרכוש אותם?
בתוך הגולה כתב:פולסברג כתב:בבקשה -
מכתבים ומאמרים להגרא''מ שך, ו תקפו.
[למה אינו באוצר? לכהפ''ח לחיפוש...]
ייש''כ!
[וכבר נככ"ב על המגילות שהיו להם במצרים]
יאיר אתמר כתב:בקשה נוספת,
אני מנסה להשיג הספר הזה -
Geographical Coordinates of Localities from Islamic Sources, E S Kennedy; M H Kennedy, 1987.
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.
אם יש למישהו ויוכל לשתף עמי, אודה מאוד מאוד!
באמונתו כתב:יאיר אתמר כתב:בקשה נוספת,
אני מנסה להשיג הספר הזה -
Geographical Coordinates of Localities from Islamic Sources, E S Kennedy; M H Kennedy, 1987.
חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי.
אם יש למישהו ויוכל לשתף עמי, אודה מאוד מאוד!
https://www.researchgate.net/publicatio ... IGAIW_1987
ספרים וועלט כתב:כמדומה שהחזו"א השיב במכתב מליציי המתחיל "גם אלם ירון בשיר".
בקרו טלה כתב:ספרים וועלט כתב:כמדומה שהחזו"א השיב במכתב מליציי המתחיל "גם אלם ירון בשיר".
גם אלם ישיר שיר
זה כתב החזו"א לחתן מלבד מה שהשיב להגרי"ז
ציטרון כתב:בסוף ספר מעלות המדות, הוצאת 'אשכול', נדפסו הגהות היעב"ץ. נדמה לי שתופס דף אחד בלבד.
אם אפשר בבקשה להעלות את הדף הזה.
ספרים וועלט כתב:מחפש צילום של הזמנת הגרי"ז ז"ל אל החזו"א ז"ל על חתונת בנו הגרי"ד ז"ל.
כמדומה שהחזו"א השיב במכתב מליציי המתחיל "גם אלם ירון בשיר". משהו כזה.
בתוך הגולה כתב:
עושה חדשות כתב:בבקשה: מחקרי ירושלים בספרות עברית, כ (תשסו), עמוד 121 וסביבותיו.
יונת אלם כתב:אם אפשר לקבל חידושים וביאורים מהגר"ח גריינימן זצ"ל על שבת סימן ו' סק"ח
תודה רבה מראש
א איד כתב:מאמרו של ר' יצחק נחמן שטראה על ר' בנימין קלעצקער, נדפס ב"הרב" (מכון הרב, תשע"ה) בעריכת ר' נחום גריוואלד.
תודה.
פולסברג כתב:בבקשה:
ח' שירמן, לתולדות השירה והדראמה העברית: מחקרים ומסות, א, ירושלים תשל"ט, עמ' 259-268
ייש''כ!
חד ברנש כתב:פולסברג כתב:בבקשה:
ח' שירמן, לתולדות השירה והדראמה העברית: מחקרים ומסות, א, ירושלים תשל"ט, עמ' 259-268
ייש''כ!
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: לענין ו־ 176 אורחים