מפרשי האוצר
חיפוש גוגל בפורום:

בקשת טובה מהמתים

חיפושי מקורות וכדומה
איתן נוי
שם מלא: k1100

בקשת טובה מהמתים

הודעהעל ידי איתן נוי » ה' אוקטובר 10, 2024 11:11 pm

האם מישהו מכיר עניין שנשמע לי מר' מרדכי אליהו זצ"ל. שמי שרוצה שיתפללו עליו ויעתירו המתים בעדו,יגיע לבית עלמין ויאמר שנותן זכות צדקה של שקל לטובת כל אחד ואחד מהמתים. ובעבור זה כל המתים שמעוניינים בזכות זו של מצות צדקה קופצים על הזדמנות זו ומעתירים בעדו?
נערך לאחרונה על ידי איתן נוי ב ה' אוקטובר 10, 2024 11:38 pm, נערך פעם 1 בסך הכל.

אברהם שרייבר

Re: בקש, טובה מהמתים

הודעהעל ידי אברהם שרייבר » ה' אוקטובר 10, 2024 11:33 pm

איתן נוי כתב:האם מישהו מכיר עניין שנשמע לי מר' מרדכי אליהו זצ"ל. שמי שרוצה שיתפללו עליו ויעתירו המתים בעדו,יגיע לבית עלמין ויאמר שנותן זכות צדקה של שקל לטובת כל אחד ואחד מהמתים. ובעבור זה כל המתים שמעוניינים בזכות זו של מצות צדקה קופצים על הזדמנות זו ומעתירים בעדו?

ידוע מהרבה מקורות, לע"ע:
צדקה לטובת המתים.PNG
צדקה לטובת המתים.PNG (152.79 KiB) נצפה 136 פעמים

איתן נוי

הודעהעל ידי איתן נוי » ה' אוקטובר 10, 2024 11:39 pm

אברהם שרייבר כתב:
איתן נוי כתב:האם מישהו מכיר עניין שנשמע לי מר' מרדכי אליהו זצ"ל. שמי שרוצה שיתפללו עליו ויעתירו המתים בעדו,יגיע לבית עלמין ויאמר שנותן זכות צדקה של שקל לטובת כל אחד ואחד מהמתים. ובעבור זה כל המתים שמעוניינים בזכות זו של מצות צדקה קופצים על הזדמנות זו ומעתירים בעדו?

ידוע מהרבה מקורות, לע"ע:
צדקה לטובת המתים.PNG

יפה מאוד. איזה ספר זה?

אברהם שרייבר

הודעהעל ידי אברהם שרייבר » ה' אוקטובר 10, 2024 11:41 pm

איתן נוי כתב:
אברהם שרייבר כתב:

ידוע מהרבה מקורות, לע"ע:
צדקה לטובת המתים.PNG

יפה מאוד. איזה ספר זה?

נשמת ישראל (הרפנס).

איתן נוי

הודעהעל ידי איתן נוי » ה' אוקטובר 10, 2024 11:50 pm

אברהם שרייבר כתב:
איתן נוי כתב:
אברהם שרייבר כתב:

ידוע מהרבה מקורות, לע"ע:
צדקה לטובת המתים.PNG

יפה מאוד. איזה ספר זה?

נשמת ישראל (הרפנס).

תודה יישר כח.

חזור אל “מנא הני מילי?”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 103 אורחים