איתן נוי כתב:האם מישהו מכיר עניין שנשמע לי מר' מרדכי אליהו זצ"ל. שמי שרוצה שיתפללו עליו ויעתירו המתים בעדו,יגיע לבית עלמין ויאמר שנותן זכות צדקה של שקל לטובת כל אחד ואחד מהמתים. ובעבור זה כל המתים שמעוניינים בזכות זו של מצות צדקה קופצים על הזדמנות זו ומעתירים בעדו?
אברהם שרייבר כתב:איתן נוי כתב:האם מישהו מכיר עניין שנשמע לי מר' מרדכי אליהו זצ"ל. שמי שרוצה שיתפללו עליו ויעתירו המתים בעדו,יגיע לבית עלמין ויאמר שנותן זכות צדקה של שקל לטובת כל אחד ואחד מהמתים. ובעבור זה כל המתים שמעוניינים בזכות זו של מצות צדקה קופצים על הזדמנות זו ומעתירים בעדו?
ידוע מהרבה מקורות, לע"ע:
איתן נוי כתב:אברהם שרייבר כתב:איתן נוי כתב:האם מישהו מכיר עניין שנשמע לי מר' מרדכי אליהו זצ"ל. שמי שרוצה שיתפללו עליו ויעתירו המתים בעדו,יגיע לבית עלמין ויאמר שנותן זכות צדקה של שקל לטובת כל אחד ואחד מהמתים. ובעבור זה כל המתים שמעוניינים בזכות זו של מצות צדקה קופצים על הזדמנות זו ומעתירים בעדו?
ידוע מהרבה מקורות, לע"ע:
יפה מאוד. איזה ספר זה?
אברהם שרייבר כתב:איתן נוי כתב:אברהם שרייבר כתב:איתן נוי כתב:האם מישהו מכיר עניין שנשמע לי מר' מרדכי אליהו זצ"ל. שמי שרוצה שיתפללו עליו ויעתירו המתים בעדו,יגיע לבית עלמין ויאמר שנותן זכות צדקה של שקל לטובת כל אחד ואחד מהמתים. ובעבור זה כל המתים שמעוניינים בזכות זו של מצות צדקה קופצים על הזדמנות זו ומעתירים בעדו?
ידוע מהרבה מקורות, לע"ע:
יפה מאוד. איזה ספר זה?
נשמת ישראל (הרפנס).
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 103 אורחים