פעלעד כתב:אחרי שהאשכול הזה נהפך לרכושו הפרטי של גימפעל, ועל כל הודעה שמאן דהו משאיר כאן, נותן גימפעל 2 הודעות, אחד במטרה להשתלחבמשאיר התגובה, והשניה כאילו לענות לו בדברי 'החכמה' שלו.
כך שכרגע מותר לכתוב כאן רק הודעות שמוצאות חן בעיני ה'בעל הבית' של האשכול הזה - מיסטר גימפעל,
אז אני מציע לפתוח אשכול שני עם כותרת יותר עניינית: בירור השאלה בצומת הגידים בעופות הבד"ץ,
ולבקש ממנהלי הפורום, שאלו הגברי אלימא המשתלחים כאן שוב ושוב, שלא יהיה להם גישה לאותו אשכול, והאשכול ההוא יהיה ענייני בלבד עם הודעות עידכונים ומכתבים וכו',
כדי לעשות את זה, צריך שכל אחד שמעוניין ישלח הודעה למנהלי הפורום אם מה שיש לו לומר וכו'.
[עכשיו גימפעל, תצטט אותי וכתוב איזה הודעה בומבסטית נגדי כדרכך בקודש...]
גם אני מצטרף לדבריך, משום מה יש לי הרגשה כי כאן אנשים שעשו את התורה קרדום לחפור בה, ואין להם שום ענין בבירור עצם הנושא, וכל המטרה שלהם הוא לשבור ןלהרוס את השגחת העדה החרדית, ויש כאן מאבק משומן היטב ע"י יחצנות ופירסומים של שבועיים בכל האתרים וקווי הנייעס למיניהם, וראיונות בעיתונות, והם דואגים להסיט את הנושא, לאור הנ"ל גם אני מצטרף לבקשתך, לפתוח אשכול עניני והלכתי גרידא, ללא שירבוב של התקפות והשמצות ושקרים, ( יש כאן הרבה שקרים בהודעת אחד הניקים, אך לא אתייחס לכך כי בין כך הנ"ל לא יודה, כי הוא דבוק במטרה שלו - אני מוכן להוכיח זאת בפני חברי ההנהלה)