להודות ולהלל כתב:אני זקוק לספר "הרבי רבי בונים מפשיסחא - יו"ל יהודה מנחם בוים
עמודים שצ"ה עד ת"א.
אודות רבי פישל מסטריקוב.
אלטע גערער כתב:בבקשה מי שיכול להוריד עבורי מספר 'אספקלריה המאירה' (משי זהב) ח"ב מעמ' 95 עד עמ' 110.
תודה רבה
אלטע גערער כתב:מי שבאפשרותו בבקשה, אני זקוק ל'דברי יואל' - מכתבים ח"א מעמ' 178 עד עמ' 197 [לפי עמודי האוצר].
תזכו למצוות
משולש כתב:אני צריך את תפילת הרמח"ל לערב ראש השנה בבית הקברות.
היא נמצאת ככל הנראה בספר הזה: https://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx? ... 2070019474
בחלק השני (טיב התפילות)
ההפניה לתפילה זו מופיעה שם במפתח שנמצא בעמוד 489 ושם יש הפניה באיזה עמוד זה נמצא (אני לא יכול לראות את מספר העמוד).
בתודה מראש
אחד מעיר כתב:אם אפשר
בספר כתר ארם צובה והנוסח המקובל של ברויאר עמ' 261 והעמוד הבא
(אם לא נגמר עוד עמ' אבל כמדומה שאין הרבה על זה) הוא מזכיר שם את הנוסח כסיה במלה אחת בסוף הפרשה בכתר ארם צובה
תודה
בקרו טלה כתב:ספר זכרון תפארת רפאל עמ' 346 (מעמודי האוצר)
אפרים זלמן כתב:משולש כתב:אני צריך את תפילת הרמח"ל לערב ראש השנה בבית הקברות.
היא נמצאת ככל הנראה בספר הזה: https://www.otzar.org/wotzar/Book.aspx? ... 2070019474
בחלק השני (טיב התפילות)
ההפניה לתפילה זו מופיעה שם במפתח שנמצא בעמוד 489 ושם יש הפניה באיזה עמוד זה נמצא (אני לא יכול לראות את מספר העמוד).
בתודה מראש
אפרים זלמן כתב:אלטע גערער כתב:מי שבאפשרותו בבקשה, אני זקוק ל'דברי יואל' - מכתבים ח"א מעמ' 178 עד עמ' 197 [לפי עמודי האוצר].
תזכו למצוות
אלטע גערער כתב:אני זקוק בבקשה לספר קידוש השם (שמעון הוברבנד) מדף 40 עד 60 מדפי האוצר.
תודה רבה מראש
חבר פורום אוצר החכמה כתב:
בני ברקי כתב:בבקשה מהספר ארחות ישרים(ראקוו) קובץ הוספות א'- מעמוד ל"ד- עמוד מ מדפי הספר
אבי עזרי כתב:אודה למי שיעלה את סי' ק"ג ממנחת אשר שו"ת ח"ב, עמ' של"ז-שמ"ג.
תזכו למצוות.
אפרים זלמן כתב:אבי עזרי כתב:אודה למי שיעלה את סי' ק"ג ממנחת אשר שו"ת ח"ב, עמ' של"ז-שמ"ג.
תזכו למצוות.
בן_אליעזר כתב:אבקש נא (כן, הספר אינו לידי..), את "ילקוט מעם לועז" אסתר - כל המובא על פרק א, פסוק כא שם (כנראה שיתפרס על איזה עמודים).
בתודה רבה מראש!
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 367 אורחים