עבדא דקודשא כתב:"שמש בגבעון" מופיע גם במדור 'להתחדד' בפורטל הדף היומי.
אשמח לקבל קישור. בחיפושי באתר זה - לא מצאתי.
עבדא דקודשא כתב:"שמש בגבעון" מופיע גם במדור 'להתחדד' בפורטל הדף היומי.
יהודה בן יעקב כתב:עבדא דקודשא כתב:"שמש בגבעון" מופיע גם במדור 'להתחדד' בפורטל הדף היומי.
אישצפת כתב:הרב גימפעל העלה תמונה מספר אוצר החיים לרבי יצחק דמן עכו. ואני קבלתי מודעת פרסום על ספר זה. ונסתפקתי האם מדובר באותה הוצאה או בשתי הוצאות שונות? מה פשר ההדגשה במודעה חפשו את ההוצאה המהודרת והשלמה? ואצרף כאן את התמונה שהעלה הרב גימפעל ואת מודעת הפרסום.
עבדא דקודשא כתב:יהודה בן יעקב כתב:עבדא דקודשא כתב:"שמש בגבעון" מופיע גם במדור 'להתחדד' בפורטל הדף היומי.
https://daf-yomi.com/dafYomi.aspx - מדור להתחדד. שאלות הרב יחזקאל גבעון.
אמיר כרמי כתב:אישצפת כתב:הרב גימפעל העלה תמונה מספר אוצר החיים לרבי יצחק דמן עכו. ואני קבלתי מודעת פרסום על ספר זה. ונסתפקתי האם מדובר באותה הוצאה או בשתי הוצאות שונות? מה פשר ההדגשה במודעה חפשו את ההוצאה המהודרת והשלמה? ואצרף כאן את התמונה שהעלה הרב גימפעל ואת מודעת הפרסום.
http://www.sefer.org.il/Product/3616340 ... 7%9B%D7%95
כנראה שיש שני מהדורות!! מישהו יוכל להרחיב?
אישצפת כתב:אמיר כרמי כתב:אישצפת כתב:הרב גימפעל העלה תמונה מספר אוצר החיים לרבי יצחק דמן עכו. ואני קבלתי מודעת פרסום על ספר זה. ונסתפקתי האם מדובר באותה הוצאה או בשתי הוצאות שונות? מה פשר ההדגשה במודעה חפשו את ההוצאה המהודרת והשלמה? ואצרף כאן את התמונה שהעלה הרב גימפעל ואת מודעת הפרסום.
לעת עתה ידוע לי רק שיצאו בהפרש שבוע. התמונה הראשונה שהעלה הרב גימפעל היא כנראה מהוצאת ברזאני. והשניה של הרב אוהד תורג'מן.
לא ראיתי את שניהם לפניי כך שאיני יודע מה ההבדל ביניהם.
בעמוד שהעלית מתוך הספר עצמו, הוא מתחיל נשאל לרש"י למה אין אומרים הלל בפורים וכו' והשיב שם ג' תשובות, והכל זה גמרא מפורשת כידוע.נתן הירש כתב:אישצפת כתב:אמיר כרמי כתב:אישצפת כתב:הרב גימפעל העלה תמונה מספר אוצר החיים לרבי יצחק דמן עכו. ואני קבלתי מודעת פרסום על ספר זה. ונסתפקתי האם מדובר באותה הוצאה או בשתי הוצאות שונות? מה פשר ההדגשה במודעה חפשו את ההוצאה המהודרת והשלמה? ואצרף כאן את התמונה שהעלה הרב גימפעל ואת מודעת הפרסום.
לעת עתה ידוע לי רק שיצאו בהפרש שבוע. התמונה הראשונה שהעלה הרב גימפעל היא כנראה מהוצאת ברזאני. והשניה של הרב אוהד תורג'מן.
לא ראיתי את שניהם לפניי כך שאיני יודע מה ההבדל ביניהם.
הגיע אלי היום מהדורתו של הרב תורג'מן (מכון חכמי ירושלים והמערב).
מצרף כאן כמה עמודים לדוג'.
הספר כולל הקדמה בת ששה מאמרים, וכן גם בסוף הספר ישנו "קונטרס קדושת יצחק דמן עכו".
אפשר לראות את תוכן הענינים?כזית כתב:הופיע ויצא לאור הספר היסודי והמקיף "משפטי יושר" מהגאון רבי יוסף פליישמן שליט"א ראש הכולל החשוב "אהל יוסף" בירושלים ואב"ד ביה"ד נתיבות חיים.
עושה חדשות כתב:אפשר לראות את תוכן הענינים?כזית כתב:הופיע ויצא לאור הספר היסודי והמקיף "משפטי יושר" מהגאון רבי יוסף פליישמן שליט"א ראש הכולל החשוב "אהל יוסף" בירושלים ואב"ד ביה"ד נתיבות חיים.
עובדיה חן כתב:מצוקי ארץ" הרשל"צ רבי שלמה עמר שליט"א- ספר על גדולי ישראל
חיים שאול כתב:ספר חידושי מרן הגר"ד לנדו שליט"א ג' כרכים על מסכתות ב"ק ב"מ ב"ב, (לא חוברות כמו שיצאו עד היום, אך בחדשים הושמטו הגליונות וכמדו' שגם השיעורים כלליים)
אמיר כרמי כתב:חיים שאול כתב:ספר חידושי מרן הגר"ד לנדו שליט"א ג' כרכים על מסכתות ב"ק ב"מ ב"ב, (לא חוברות כמו שיצאו עד היום, אך בחדשים הושמטו הגליונות וכמדו' שגם השיעורים כלליים)
איפה נמכר?
גביר כתב:עובדיה חן כתב:מצוקי ארץ" הרשל"צ רבי שלמה עמר שליט"א- ספר על גדולי ישראל
האם ניתן להעלות תוכן עניינים ואם אפשר גם דוגמה?
לענין כתב:שמעתי שיצא לאחרונה ספר על מסילת ישרים עם פירוש על דרך הסוד, אשמח מאד מאד אם למישהו יש פרטים על זה.
לענין כתב:שמעתי שיצא לאחרונה ספר על מסילת ישרים עם פירוש על דרך הסוד, אשמח מאד מאד אם למישהו יש פרטים על זה.
נתן הירש כתב:"אלי בעזרי"
במסילה העולה בנתיבות המשותפות בקבלת האר"י והגר"א.
ישיבת המקובלים "נהר שלום". ב"כ
חיים סגל כתב:שמעתי שמועה ש'דרשו' עובדים כעת על שולחן ערוך (או משנ"ב) מבואר
מישהו יודע פרטים?
יהודה בן יעקב כתב:חיים סגל כתב:שמעתי שמועה ש'דרשו' עובדים כעת על שולחן ערוך (או משנ"ב) מבואר
מישהו יודע פרטים?
כפי הידוע לי הם עובדים על שו"ע יו"ד עם הוספת פסקי הפוסקים, כעין מה שעשו על המשנ"ב.
מי שסיפר לי זאת אמר לי שהוא עובד על הל' אבילות, וצ"ב למה מתחילים בנושאים אלו, ואת מי זה אמור לעניין
מדבר קדש כתב:נתן הירש כתב:"אלי בעזרי"
במסילה העולה בנתיבות המשותפות בקבלת האר"י והגר"א.
ישיבת המקובלים "נהר שלום". ב"כ
יכול לפרט על החיבור, אולי יש תוכן עניינים וכדומה?
נתן הירש כתב:חדש!
"מן הגנזים" ספר שלשה עשר.
מצורף כאן תוכן עניינים ועמודים לדוגמה.
בין היתר, מובאים בכרך זה הערות מכתי"ק של החיד"א על ספריו "ברכי יוסף" ו-"מחזיק ברכה", שרואים כאן אור לראשונה.
נתן הירש כתב:אמר הגאון
שיעורים שנאמרו מפי קודשו של רבינו עובדיה ספורנו
על ספר תהלים
יוצאים לאור לראשונה מכתב-יד תלמידו
יו"ל על ידי משה קרביץ
כרך זה מתווסף לכרך שיצא על התורה (תשע"ז)
נתן הירש כתב:חדש!
"מן הגנזים" ספר שלשה עשר.
מצורף כאן תוכן עניינים ועמודים לדוגמה.
בין היתר, מובאים בכרך זה הערות מכתי"ק של החיד"א על ספריו "ברכי יוסף" ו-"מחזיק ברכה", שרואים כאן אור לראשונה.
פלגינן כתב:מדרש בנימין: כתבי הרב פרופ' בנימין דה-פריס שלא יצאו לאור עד עתה.
ניתן כולו להורדה חינם באדיבות המשפחה.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 523 אורחים