הוא לא נותן לי להוריד. האם אתה נמצא בארץ? אולי בחו"ל אפשר להוריד.
אראל כתב:מי יכול להמציא לי המאמר הזה:
נחום קרלינסקי - The Hasidic Immigrant Community of Safed, 1840-1880: ” ; החברה החסידית של צפת במאה ה-19 כחברת מהגרים
Jerusalem Studies in Jewish Thought, 1999
איש בער כתב:אראל כתב:מי יכול להמציא לי המאמר הזה:
נחום קרלינסקי - The Hasidic Immigrant Community of Safed, 1840-1880: ” ; החברה החסידית של צפת במאה ה-19 כחברת מהגרים
Jerusalem Studies in Jewish Thought, 1999
זכרון בספר כתב:נא להמציא:
י. טברסקי: "ארץ-ישראל וגלות במשנתו של הרמב"ם"
בתוך: "ארץ-ישראל בהגות היהודית בימי הביניים", תשנ"א, 90-122
וכן בתוך: "כמעיין המתגבר", 283-316
איש ימיני כתב:שלום.
זקוק לים של שלמה ב"ק פרק רביעי סימנים ח' ט' (מוקלד)
וכן שו"ת שבט הלוי חלק ב' תשובה נב' (כנ"ל)
תודה רבה
חד ברנש כתב:
בגולה כתב:זקוק לספר באנגלית שיצא לאור ב־1996 על תולדות ויחוס משפחת רקובר (ראקאווער) מקראקא, לא יודע את שמו המדוייק.
יש למישהו?
וונדרבר כתב:בגולה כתב:זקוק לספר באנגלית שיצא לאור ב־1996 על תולדות ויחוס משפחת רקובר (ראקאווער) מקראקא, לא יודע את שמו המדוייק.
יש למישהו?
יש בספריה לאומית בירושלים ספר בשם:
Genealogy history of the Rakower Family of Krakow, Poland
[compiled by Roman and Sylvia F. Rakover]
Van Nuys, Calif : R. & S. Rakover 1989
כנראה זה שם הספר שאתה מחפש
חד ברנש כתב:מצורף.
לב האבן כתב:מאיר איילי, התוספתא 'סיעה של בני אדם' והשתקפותה בספרות השו"ת, בתוך: מחקרי תלמוד כרך ג.
יוסף פאור, על קידוש השם ובל יעבור - מחלוקת הרמב"ם והרמב"ן, בתוך: בר אילן ל-לא (תשס"ו).
לב האבן כתב:לב האבן כתב:יוסף פאור, על קידוש השם ובל יעבור - מחלוקת הרמב"ם והרמב"ן, בתוך: בר אילן ל-לא (תשס"ו).
איש בער כתב:לב האבן כתב:לב האבן כתב:יוסף פאור, על קידוש השם ובל יעבור - מחלוקת הרמב"ם והרמב"ן, בתוך: בר אילן ל-לא (תשס"ו).
חלמיש, מ', משנתו העיונית של ר' שניאור זלמן מלאדי (וייחסה לתורת הקבלה ולראשית החסידות), עבודת הדוקטור, האוניברסיטה העברית, ירושלים תשל"ו
סליחות כתב:מעוניין בבקשה בפרק מילה ופריעה - פרק כ', מהספר "מושגים בהלכה" (קורמן) תשס"ב.
חד ברנש כתב:סליחות כתב:מעוניין בבקשה בפרק מילה ופריעה - פרק כ', מהספר "מושגים בהלכה" (קורמן) תשס"ב.
חד ברנש כתב:סליחות כתב:מעוניין בבקשה בפרק מילה ופריעה - פרק כ', מהספר "מושגים בהלכה" (קורמן) תשס"ב.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 138 אורחים