שייף נפיק כתב:ידיעות המכון לחקר השירה העברית כ’’ד תרח’’ץ
עמ’ נה נו
מאמר החכם דון אברהם איצק הלוי בענין השדים נכתב בשנת קס
כנסת ישראל לשפ’’ר שנת תרמ’’ח
בהודאה רבה
הספר הראשון נמצא הן באוצר הן בה"ב.
מצו"ב מכנס"י.
שייף נפיק כתב:ידיעות המכון לחקר השירה העברית כ’’ד תרח’’ץ
עמ’ נה נו
בהודאה רבה
חד ברנש כתב:הכותר הראשון נמצא באוצר (ואולי גם בה"ב).
אותה אבקש כתב:האם יש גישה לסידור היכל הברכה בא' המאגרים?
אם לא, אבקש את עמ' קלה מתוך הסידור [נחוץ בהקדם].
ייש"כ.
מה שנכון נכון כתב:שייף נפיק כתב:ידיעות המכון לחקר השירה העברית כ’’ד תרח’’ץ
עמ’ נה נו
בהודאה רבה
הספר הראשון נמצא הן באוצר הן בה"ב.
מצו"ב מכנס"י.
אותה אבקש כתב:האם יש גישה לסידור היכל הברכה בא' המאגרים?
אם לא, אבקש את עמ' קלה מתוך הסידור
ח. רוזנברג כתב:אשמח לקבל את המאמר הבא:
שמואל מורל, "דרכי השיקול במציאות הספציפית בפסיקת הרדב"ז", עטרה לחיים (תש"ס), 413-438.
מה שנכון נכון כתב:ח. רוזנברג כתב:אשמח לקבל את המאמר הבא:
שמואל מורל, "דרכי השיקול במציאות הספציפית בפסיקת הרדב"ז", עטרה לחיים (תש"ס), 413-438.
חד ברנש כתב:זה משנת תשלח.
שלחתי אליך באישי.
פלגינן כתב:מאמר של נפתלי וידר - Fourteen New Genizah-Fragments of Saadya's Siddur Together wth a Reproduction of a Missing Part, Saadya Studies, Manchester University Press 1943 [החלק המתורגם שב'התגבשות' אינו מועיל לי].
יבנה כתב:פלגינן כתב:מאמר של נפתלי וידר - Fourteen New Genizah-Fragments of Saadya's Siddur Together wth a Reproduction of a Missing Part, Saadya Studies, Manchester University Press 1943 [החלק המתורגם שב'התגבשות' אינו מועיל לי].
https://archive.org/details/saadyastudiesinc00unse
פלגינן כתב:יבנה כתב:פלגינן כתב:מאמר של נפתלי וידר - Fourteen New Genizah-Fragments of Saadya's Siddur Together wth a Reproduction of a Missing Part, Saadya Studies, Manchester University Press 1943 [החלק המתורגם שב'התגבשות' אינו מועיל לי].
יישר כח!
האם יש אפשרות להוריד משם את כל הספר?
יבנה כתב:פלגינן כתב:יבנה כתב:פלגינן כתב:מאמר של נפתלי וידר - Fourteen New Genizah-Fragments of Saadya's Siddur Together wth a Reproduction of a Missing Part, Saadya Studies, Manchester University Press 1943 [החלק המתורגם שב'התגבשות' אינו מועיל לי].
יישר כח!
האם יש אפשרות להוריד משם את כל הספר?
הספר הזה ניתן לשאול לשעה ולקרוא בדפדפן ולא ניתן להוריד. אך יש שם הרבה ספרים אחרים שאפשר לשאול ל14 ימים ואותם ניתן להוריד.
נ.ב. תנסה לקרוא שם שוב עכשיו, זה נטען תוך כמה שניות.
פלגינן כתב:ע' סמואל, מפעלו הפרשני והטקסטואלי של ר' שלמה סיריליו לירושלמי זרעים, ע"ד, אוני' עברית תשנ"ח.
ינש כתב:למי יש גישה לספר תולדות היהודים בקראקוב ובקאז'ימייז' של מאיר בלבן, אני זקוק לעמודים 112-113, יישר כח
יאיר אתמר כתב:פלגינן כתב:ע' סמואל, מפעלו הפרשני והטקסטואלי של ר' שלמה סיריליו לירושלמי זרעים, ע"ד, אוני' עברית תשנ"ח.
שלחתי
יאיר אתמר כתב:אם יש מאמרים/ספרים נוספים שדנו בנושא (משנת יוסף שביעית ידוע לי), ובפרט בזה שמדברי הרמב"ם ביד עולה שאמנה היא בפינה הדרומית-מערבית של א"י, אודה להפניות!
בברכה המשולשת כתב:יאיר אתמר כתב:אם יש מאמרים/ספרים נוספים שדנו בנושא (משנת יוסף שביעית ידוע לי), ובפרט בזה שמדברי הרמב"ם ביד עולה שאמנה היא בפינה הדרומית-מערבית של א"י, אודה להפניות!
אוצר א"י של הרה"ג ישראל אריאל
בבקשה!למי יש גישה לספר תולדות היהודים בקראקוב ובקאז'ימייז' של מאיר בלבן, אני זקוק לעמודים 112-113, יישר כח
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 198 אורחים