אשי ישראל כתב:בקשת מקור ספר דברי השקפה לרב סולובייציק מהדורת תשנב עמודים קפו עד קפח.
תודה מראש למסייע הנחמד.
הקפצה. עדיין לא הגשתי
אשי ישראל כתב:בקשת מקור ספר דברי השקפה לרב סולובייציק מהדורת תשנב עמודים קפו עד קפח.
תודה מראש למסייע הנחמד.
אשי ישראל כתב:אשי ישראל כתב:בקשת מקור ספר דברי השקפה לרב סולובייציק מהדורת תשנב עמודים קפו עד קפח.
תודה מראש למסייע הנחמד.
הקפצה. עדיין לא השגתי
חד ברנש כתב:דרוש לי בדחיפות מתוך סידור תורת חיים החדש שהוציאו מוה"ק:
עמוד השער
עמודי המבוא המתייחסים לפירוש ראב"ן
כמה עמודים מפירוש ראב"ן.
יציב פתגם כתב:אני זקוק לתשובה בשו"ת בעי חיי או"ח ח"א סימן מב, וסימן רפג
הבטחתי כתב:מה שנשאר היום בידינו מתשובות הכנה"ג לאורח חיים הוא חלק ב' בלבד (ונדפס כששים שנה אחרי פטירתו), וכך כתוב שם בשער הדפוס (נמצא בבר אילן תחת השם תשובות כנסת הגדולה), חלק א' שאליו מציין הכנה"ג רבות, ובכלל זה התשובה שכאן - לא הגיע לידינו.
יאיר אתמר כתב:בבקשה,
דרוש לי מאמרו של י' יהלום בקרית ספר מט, עמ' 214-222.
אודה מאוד לממציא!
מה שנכון נכון כתב:יאיר אתמר כתב:בבקשה,
דרוש לי מאמרו של י' יהלום בקרית ספר מט, עמ' 214-222.
אודה מאוד לממציא!
לבי במערב כתב:הכוונה לזה?
בקרו טלה כתב:יציב פתגם כתב:אני זקוק לתשובה בשו"ת בעי חיי או"ח ח"א סימן מב, וסימן רפג
באשכול אחרהבטחתי כתב:מה שנשאר היום בידינו מתשובות הכנה"ג לאורח חיים הוא חלק ב' בלבד (ונדפס כששים שנה אחרי פטירתו), וכך כתוב שם בשער הדפוס (נמצא בבר אילן תחת השם תשובות כנסת הגדולה), חלק א' שאליו מציין הכנה"ג רבות, ובכלל זה התשובה שכאן - לא הגיע לידינו.
יציב פתגם כתב:בקרו טלה כתב:יציב פתגם כתב:אני זקוק לתשובה בשו"ת בעי חיי או"ח ח"א סימן מב, וסימן רפג
באשכול אחרהבטחתי כתב:מה שנשאר היום בידינו מתשובות הכנה"ג לאורח חיים הוא חלק ב' בלבד (ונדפס כששים שנה אחרי פטירתו), וכך כתוב שם בשער הדפוס (נמצא בבר אילן תחת השם תשובות כנסת הגדולה), חלק א' שאליו מציין הכנה"ג רבות, ובכלל זה התשובה שכאן - לא הגיע לידינו.
האם לא נדפס מעולם החלק ראשון?
רוצה לידע כתב:מחפש מאמר של משה הלברטל "מעייני הישועה" מתוך ספר הגיון ליונה, ספר היובל ליונה פרנקל.
תודה רבה
יאיר אתמר כתב:רוצה לידע כתב:מחפש מאמר של משה הלברטל "מעייני הישועה" מתוך ספר הגיון ליונה, ספר היובל ליונה פרנקל.
תודה רבה
רוצה לידע כתב:יאיר אתמר כתב:רוצה לידע כתב:מחפש מאמר של משה הלברטל "מעייני הישועה" מתוך ספר הגיון ליונה, ספר היובל ליונה פרנקל.
תודה רבה
ישר כח!
אלטע גערער כתב:בבקשה מי שיוכל להמציא לי מתוך ספר 'אלפי שנאן' (ברסלר) עמ' 360-370
בתודה ובברכה
חד ברנש כתב:מצורף
חד ברנש כתב:מצורף
קומי רוני כתב:האם יש למישהו קונטרס יום הזכרון מהרב ש. ברנד
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 154 אורחים