רב ייבי כתב:קומי רוני כתב:האם יש למישהו קונטרס יום הזכרון מהרב ש. ברנד
שלחו בדוא"ל (השבועי, לתורת הגר"ש ברנד זצ"ל) לפני שנה
מי יעלה לנו בבקשה
רב ייבי כתב:קומי רוני כתב:האם יש למישהו קונטרס יום הזכרון מהרב ש. ברנד
קומי רוני כתב:רב ייבי כתב:קומי רוני כתב:האם יש למישהו קונטרס יום הזכרון מהרב ש. ברנד
מי יעלה לנו בבקשה
זכרון בספר כתב:נא להמציא:
ספר 'צפנת פענח' לרבי יוסף ברבי משה טראני ז"ל
ספר דברים (תשס"ט), דרשה לפרשת נצבים - תשובה
לבי במערב כתב:בבקשה:
פי האתון כתב:זקוק למאמרים הבאים:
• The Impact of Penitential Prayer beyond Second Temple Judaism. Society of Biblical Literature (2008), עמוד 28
• פרידמן, מרדכי עקיבא, הסידורים הארץ ישראליים של סופר כתב יד לנינגרד למקרא. גנזי קדם (חדש), יד (תשע"ח)- עמודים 120, 122/23, 126/32, 142, 146
מה שנכון נכון כתב:פי האתון כתב:זקוק למאמרים הבאים:
• The Impact of Penitential Prayer beyond Second Temple Judaism. Society of Biblical Literature (2008), עמוד 28
• פרידמן, מרדכי עקיבא, הסידורים הארץ ישראליים של סופר כתב יד לנינגרד למקרא. גנזי קדם (חדש), יד (תשע"ח)- עמודים 120, 122/23, 126/32, 142, 146
פי האתון כתב:זקוק למארים הבאים:
• אליצור, שולמית, סוד משלשי קודש: הקדושתא מראשיתה ועד ימי רבי אלעזר בירבי קליר. האיגוד העולמי למדעי היהדות (תשע"ט), עמודים 465, 466, 820
סליחות כתב:בבקשה, האגרון - האקדמיה ללשון העברית- נחמיה אלוני תשכ"ו עמוד 318.
פלגינן כתב:סליחות כתב:בבקשה, האגרון - האקדמיה ללשון העברית- נחמיה אלוני תשכ"ו עמוד 318.
רשום לי תשכ"ט, מקווה שזה טוב.
אשרי יושבי ביתך כתב:ספר 'שביבי דעת' שיצא בשנים האחרונות ממרן המשגיח רבי ירוחם הלוי זצוק"ל, יש למישהו?
אשמח לקבל:
דוד אנגל, "צעיר מגליציה על החרם האנטי-יהודי בפולין הקונגרסאית: מכתבי הנעורים של שלום (סאלו) בארון", גלעד יט (תשס"ד-2004) כט-נה.
זאינץ כתב:אם אפשר הפרק אודות הגר׳׳א והחסידות בספרו של אליאך הגאון ,תודה רבה.
א מבקש כתב:האם יש למישהו את הספר סדר קינים, פירוש מתמטי על מסכת קינים מאת משה קופל?
בתודה מראש
באתר בימ"ד הגר"א נמצא השיעורמחשב מסלול כתב:מאמר של הרב אוריה ענבל
"הנאות העוה"ז -לדחות או לקבל"
איש בן פרצי כתב:באתר בימ"ד הגר"א נמצא השיעורמחשב מסלול כתב:מאמר של הרב אוריה ענבל
"הנאות העוה"ז -לדחות או לקבל"
http://www.beitmidrashagra.co.il/site/d ... 7%91%D7%9C
אני יודע איני מחפש כעת את האמת אלא מעניין אותי סתם מה שכתב יש לך דרך להוריד את זה?עניו כמשה כתב:זאינץ כתב:אם אפשר הפרק אודות הגר׳׳א והחסידות בספרו של אליאך הגאון ,תודה רבה.
זה ספר מגמתי מאוד אין רק פרק ספציפי שם וגם אם כן תשאב מידע מכל הספר כולו ובעיקר החלק השלישי. מלא מכך
אגב על המחלוקת כתבו עוד כותבים ובעיקר אצל ווילנסקי חסידים ומתנגדים (שלפעמים לא הכל הבין אבל ניסה לחתור לאמת של הדברים בלי מגמתיות יתר או בכלל)
מחשב מסלול כתב:חסום לי הגישה
באתי רק להעיר כתב:אם מישהו יכול בבקשה לסרוק עבורי הספידו של הגאון ר' ארי' ליב אב"ד הנובר על הגאון ר' יהודה ליב אב"ד גריידיץ,
שנדפס ב"קרית ספר" שנה ט עמ' תקא ואילך, אשמח מאוד ותודה מראש.
מיללער כתב:בקרו טלה כתב:מיללער כתב:ראיתי (בגמרא מתיבתא) ציון למכתב שנדפס בסוף חי' רי"ז הלוי (סטנסיל) על הש"ס.
המכתב הודפס בסוף ספר חידושי הגרי''ז הלוי על הרמב"ם דף עח
יישר כח
עכשיו אני מבקש ממי שיכול להעלותו כאן, ואודה לו בלו"נ
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 732 אורחים