קלונימוס הזקן כתב:הנקוד של השורה 'עמדו ישנים...' - מדויק?
אוצר החכמה כתב:קלונימוס הזקן כתב:הנקוד של השורה 'עמדו ישנים...' - מדויק?
מדוייק
סגי נהור כתב:אוצר החכמה כתב:קלונימוס הזקן כתב:הנקוד של השורה 'עמדו ישנים...' - מדויק?
מדוייק
היינו, "ישנים" בשי"ן שאינה לא ימנית ולא שמאלית דוקא?
ו"עמדו" בפתח ובמ"ם דגושה לשון עימוד ספרים?
אוצר החכמה כתב:ישנים (ההיפך מחדשים). עמדו מלשון עמידה.
סגי נהור כתב:אוצר החכמה כתב:ישנים (ההיפך מחדשים). עמדו מלשון עמידה.
יְשָׁנִים
עָמְדוּ
איש_ספר כתב:
===
מובן מאליו וזו אצ"ל, שהפותר את כתב החידה מתבקש שלא להעלות את הפתרון בכאן.
נוריאל עזרא כתב:אולי יהיה אפשר לפתוח את האוצר המקוון עד תאריך ההגרלה[לפחות שיראו העמודים בתוצאות של החיפוש] לטובת מי שאין לו את האוצר(כגון אנא) ורוצה לנסות מזלו.
חלק נראה לי שהצלחתי לפענח אבל חלק לא, אולי החיפוש יעזור.[וכפי שהצעתם במודעה]. רוב תודות.
אוצר החכמה כתב:רעיון מצויין. ובכן מחר אי״ה נפתח את האוצר המקוון לכולם עד סוף חוהמ״ס.
אוצר החכמה כתב:רעיון מצויין. ובכן מחר אי״ה נפתח את האוצר המקוון לכולם עד סוף חוהמ״ס.
נוריאל עזרא כתב:אולי יהיה אפשר לפתוח את האוצר המקוון עד תאריך ההגרלה[לפחות שיראו העמודים בתוצאות של החיפוש] לטובת מי שאין לו את האוצר(כגון אנא) ורוצה לנסות מזלו.
חלק נראה לי שהצלחתי לפענח אבל חלק לא, אולי החיפוש יעזור.[וכפי שהצעתם במודעה]. רוב תודות.
וכמובן ייש"כ על היוזמה הברוכה, תחל שנה וברכותיה!
viewtopic.php?f=65&t=55133&p=693844&hilit#p693844אליסף כתב:אוצר החכמה כתב:רעיון מצויין. ובכן מחר אי״ה נפתח את האוצר המקוון לכולם עד סוף חוהמ״ס.
ר' משה דביר?
חזרת??
האויצרניק כתב:נוריאל עזרא כתב:אולי יהיה אפשר לפתוח את האוצר המקוון עד תאריך ההגרלה[לפחות שיראו העמודים בתוצאות של החיפוש] לטובת מי שאין לו את האוצר(כגון אנא) ורוצה לנסות מזלו.
יש בזה גם לא מעט הגיון, מי מעוניין לזכות בהגרלה על אוצר החכמה, כמובן מי שאין לו, ועל הדרך זה גם מביא פרסומת שאנשים רואים את התועלת המרובה במאגר הזה
דרומי כתב:מסקרן אותי לדעת כמה מחכמי הפורום כאן הצליחו (בכחות עצמם...) לפתור את החידה כולה.
איש_ספר כתב:דרומי כתב:מסקרן אותי לדעת כמה מחכמי הפורום כאן הצליחו (בכחות עצמם...) לפתור את החידה כולה.
זמן קצר מאד אחרי שהעליתי את החידה כאן, כתב לי הגאון בעל מקדש מלך באישי, את פתרון רוב הרמזים...!
תלמוד_ישן כתב:איש_ספר כתב:דרומי כתב:מסקרן אותי לדעת כמה מחכמי הפורום כאן הצליחו (בכחות עצמם...) לפתור את החידה כולה.
זמן קצר מאד אחרי שהעליתי את החידה כאן, כתב לי הגאון בעל מקדש מלך באישי, את פתרון רוב הרמזים...!
האם זאת אומרת שאף אחד לא הבין את כל הרמזים?
תלמוד_ישן כתב:איש_ספר כתב:דרומי כתב:מסקרן אותי לדעת כמה מחכמי הפורום כאן הצליחו (בכחות עצמם...) לפתור את החידה כולה.
האם זאת אומרת שאף אחד לא הבין את כל הרמזים?
אלון בן שמרי כתב:איך נרמז במילה נשנית שהכוונה שלמבוי קתני ימעט ולנר חנוכה קתני פסולה?
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 326 אורחים