אשי ישראל כתב:חוברת המעין [של ישיבת שעלבים] גליון לו, א (כנראה זה תשרי תשנ"ו). חוברת זו חסרה באוצר. וגם אינה באתר מכון שלמה אומן.
אני זקוק למאמר שם של הרב לוונטהל.
יעל כתב:אשי ישראל כתב:חוברת המעין [של ישיבת שעלבים] גליון לו, א (כנראה זה תשרי תשנ"ו). חוברת זו חסרה באוצר. וגם אינה באתר מכון שלמה אומן.
אני זקוק למאמר שם של הרב לוונטהל.
זה נמצא באתר היברובוקס כאן
https://hebrewbooks.org/65260
חד ברנש כתב:
במקום שציינת אין מאומה על ט"ו בשבט (אע"פ שדף קנו חסר שם ברור שלא היה שם משהו על ט"ו בשבט, כי אם המשך פיוטי יו"ט פסח).
איני יודע מי הפנה אותך לשם, אך הפניותו משובשת מתוכה. במהדורת סאלוניקי ש"י אין חלוקה לסימנים אלא רק בעריכה המאוחרת יותר (עם הוספות) הנקראת 'מעגלי צדק' שיצאה לאור גם כספר נפרד. ואקצר.
על ט"ו בשבט כתבו כמה, והשניים הטובים הם: יערי וט'. והשני כדרכו 'שאל' מן הראשון הרבה. צריך לבדוק אצלם למקומה המדויק של ההפניה.
עושה חדשות כתב:בבקשה; 'פרקי דונש' בתוך השירה העברית בספרד ובשלוחותיה של עזרא פליישר. תודה למסייע.
איש בער כתב:A Manuscript of Joab ben Jeremiah's Responsa
In: Studies in Bibliography and Booklore, Vol. 6, No. 1 (Spring, 1962)
ישנו ב-JSTOR אבל אין לי גישה אליו.
בתודה מראש
חד ברנש כתב:כן. במאגר 'אוצרות התורה'.
הייתי מעלה לכאן את המחזור בשלמותו, אבל הוא מדי כבד.
613מצו כתב:חד ברנש כתב:כן. במאגר 'אוצרות התורה'.
תודה! אפשר את העמודים עם מה שכתב ר' בנימין על ערב ראש השנה?
יושב_ודורש כתב:613מצו כתב:חד ברנש כתב:כן. במאגר 'אוצרות התורה'.
תודה! אפשר את העמודים עם מה שכתב ר' בנימין על ערב ראש השנה?
זה?
יאיר אתמר כתב:יאיר אתמר כתב:נזקקתי למאמרו של מ' ארליך, 'ספר שבילי דירושלם המיוחס לר' יצחק חילו - מזויף?', בתוך כת"ע ירושלים וארץ ישראל 6 (תשסח) עמ' 59-87.
אודה מאוד למי שיעלהו.
אור עולם כתב:דחוף!!!
כתב וחותם רעק"א סי' מה.
תודה רבה מאד
יושב_ודורש כתב:אור עולם כתב:דחוף!!!
כתב וחותם רעק"א סי' מה.
תודה רבה מאד
אשי ישראל כתב:כמו כן זקוק למאמר בכתב העת 'שלם' כרך ח' - תשס"ט (כתב העת קיים ב'כותר' אבל אין לי הרשאה להורידו): יוסף הקר 'כי אנשים אחים אנחנו' (עמ' 249-328)
ואם זה לא קשה אז אשמח לעוד מאמר משם - של רי"ש שפיגל (עמ' 328-386) על קברי צדיקים
חד ברנש כתב:אשי ישראל כתב:כמו כן זקוק למאמר בכתב העת 'שלם' כרך ח' - תשס"ט (כתב העת קיים ב'כותר' אבל אין לי הרשאה להורידו): יוסף הקר 'כי אנשים אחים אנחנו' (עמ' 249-328)
ואם זה לא קשה אז אשמח לעוד מאמר משם - של רי"ש שפיגל (עמ' 328-386) על קברי צדיקים
פייביש אופטובסקי כתב:אודה למי אשר יוכל להעלות מתוך ספר איוב של מכון אופק -רש"י ובית מדרשו- הפירושים לפרק כח פסוק יא.
חד ברנש כתב:אשי ישראל כתב:כמו כן זקוק למאמר בכתב העת 'שלם' כרך ח' - תשס"ט (כתב העת קיים ב'כותר' אבל אין לי הרשאה להורידו): יוסף הקר 'כי אנשים אחים אנחנו' (עמ' 249-328)
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 120 אורחים