זאב ערבות כתב:ייש"כ לכל המברכים, זה באמת מאוד מרגש וגורם לי להוזיל דמעות שכן מי יודע מה ילד יום, ומראה את הצד האנושי והחם של הפורום, ובהזדמנות זו אבקש סליחה ומחילה אם פגעתי איכשהו באחד מחברי הפורום וליהוי ידוע שלא היתה שום כוונה בכך, ובפרט אבקש את מחילת אראל שהיו לי עמו התנגחויות רבות על לא דבר ולא היה בהן דבר אישי מצידי.
זאב בן חיה
הוה אמינא כתב:................. ובמלחמה הגלויה בריש גלי וללא פחד חסרת הפשרות נגד אפיקורסים שר"י.
זאב ערבות כתב:אך לדעתי העניה להפך, ע"י פרסום הדבר אנשים מאחלים רפואה שלימה ועוד ברכות כפי שרואים כאן, וזה מעודד יותר, וכמו שכתב אראל שביזוי יכול להחריף את המחלה, עידוד יכול לעזור, ואני אומר זאת מנסיון שזה נותן כוחות ועוזר לא להכנס לייאוש.
זאב ערבות כתב:קבלתי בשבוע החולף כמה הודעות פרטיות מחברי פורום המתענינים לדעת מה מצבי. ובכן השבוע ביום חמישי אני עומד לסיים את טיפולי הקרינה (לאחר חמשה שבועות רצופים) ויקח עוד כמה שבועות לדעת את התוצאות והאם השיגו את המטרה. אני מודה שוב מקרב לב לכל המברכים והמתפללים.
ודרך אגב אכתוב דבר אישי והוא שאין אדם יודע את יומו, אנשים מדברים בסגנון נתראה בשבוע הבא, אך איש אינו מובטח שאכן יפגשו שכן פגעי החיים מרובים הם, וכידוע אני מתקיים בחסדי ה' מדי יום על כדור קטן של 5 מ"ג, כך שאני במודעות תמידית שיש רק עוד יום יומיים לחיות (אם למשל שכחתי את הכדור או דבר מה מנע אותי מלקחתו), ולכן כל רגע יקר ולא חושבים על עוד שבוע ועוד חודש ועוד שנה וכו', ולעתים קרובות הדבר ניכר בין השורות של הודעותי כאן בפורום.
תלמיד-חכמים כתב:רפואה שלמה ר' זאב היקר, הרי אתה בגדר "שרבים צריכין לו" ובגדר "הכותב ספרים ומשאילן לאחרים", זכויותיך רבות ועצומות! זכות תורת הרבים תעמוד לך, הקב"ה ישלח ארוכה לרפואתך במהרה, וישיבך לאיתנך הראשון ויותר מכך, בגדר הולך ומוסיף ואור, אמן!
זאב ערבות כתב:קבלתי בשבוע החולף כמה הודעות פרטיות מחברי פורום המתענינים לדעת מה מצבי. ובכן השבוע ביום חמישי אני עומד לסיים את טיפולי הקרינה (לאחר חמשה שבועות רצופים) ויקח עוד כמה שבועות לדעת את התוצאות והאם השיגו את המטרה. אני מודה שוב מקרב לב לכל המברכים והמתפללים.
ודרך אגב אכתוב דבר אישי והוא שאין אדם יודע את יומו, אנשים מדברים בסגנון נתראה בשבוע הבא, אך איש אינו מובטח שאכן יפגשו שכן פגעי החיים מרובים הם, וכידוע אני מתקיים בחסדי ה' מדי יום על כדור קטן של 5 מ"ג, כך שאני במודעות תמידית שיש רק עוד יום יומיים לחיות (אם למשל שכחתי את הכדור או דבר מה מנע אותי מלקחתו), ולכן כל רגע יקר ולא חושבים על עוד שבוע ועוד חודש ועוד שנה וכו', ולעתים קרובות הדבר ניכר בין השורות של הודעותי כאן בפורום.
זאב ערבות כתב:לאחר כל הברכות והאיחולים לרפואה שלימה, מן הראוי לדווח שקבלתי היום מהרופא דו"ח ראשוני על תוצאות הטיפול שעברתי, וב"ה עבר בהצלחה. ושוב אני מודה מקרב לב לכל חברי הפורום, ואברככם שהקב"ה ימלא כל משאלותיכם לטובה.
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 63 אורחים