א איד כתב:מכתבו של הסבא משפולי, 'איש הפלא', עמ' קנה [152 בעמ' האוצר].
א איד כתב:מכתבו של הסבא משפולי, 'איש הפלא', עמ' קנה [152 בעמ' האוצר].
ש. ספראי כתב:אשמח לזה:
ספר 'שערי היכל' על מסכת זבחים, מערכה עט: "הכל בכתב - האפשרות לבצע שינויים במבנה המקדש".
דורשי יחודך כתב:אודה למי שיוכל להעלות ישורון כרך לז עמודים שע"ה-שצ"ג
בתודה מראש
גבאי האוצר כתב:דורשי יחודך כתב:אודה למי שיוכל להעלות ישורון כרך לז עמודים שע"ה-שצ"ג
בתודה מראש
דהב דכי כתב:נתיב חיים (קנובליך) שבת סי' סב אות ד וסי' סד אות ד
גבאי האוצר כתב:דהב דכי כתב:נתיב חיים (קנובליך) שבת סי' סב אות ד וסי' סד אות ד
גלרשטיין כתב:אשמח לקבל דרשות בית ישי סימן מז.
תודה.
גלרשטיין כתב:ים של שלמה - מכון משנת רבי אהרן ח״ב עמ׳ 218 - 220
גלרשטיין כתב:אשמח לקבל את המאמר של הרב מאדאר בעניין נטילת ידים בידים רטובות שנמצא בירחון אור תורה (שט - שיד, שיח) באזור עמוד 515 (בדפי האוצר).
תודה מראש.
ציטרון כתב:א. אהרון ילינק, שריד ופליט, בתוך: ביכורים - מאסף בעריכת נפתלי קלר, תרכ"ה, העמודים האחרונים (מעמ' 252).
ב. הרב"ש המבורגר מבוא לספר "בגדי אהרן" לר' אהרן תאומים (עמ' 7-34).
ב. סיד כתב:קובץ הלכות פסקי רבי שמואל קמנצקי - בין המצרים
עמודים קפד-קפה
ועמודים רכז-רכט
גבאי האוצר כתב:גלרשטיין כתב:ים של שלמה - מכון משנת רבי אהרן ח״ב עמ׳ 218 - 220
בקרו טלה כתב:אפרים זלמן כתב:אשמח לקבל, שיעורים וכתבים גריינימן, שבת חלק ב', סימן כ"ז (בורר)
גלרשטיין כתב:אשמח לקבל שעורים וכתבים לגראי״ש גריינמן - מועד|עירובי חצרות סימן ט אות ב׳ ואות ו׳.
סליחות כתב:מחפש
הקדמה לתלמוד בבלי מנוקד מהדורת עוז והדר, ייש"כ
תלמוד_ישן כתב:https://tablet.otzar.org/#/book/608783/p/1/t/4917002861234/fs/0/start/0/end/0/c
העמודים השייכים לקינה החמישית לליל תשעה באב אודות המזלות ("אז בחטאנו")
יש תקוה כתב:למי שיש אוצה"ח החדש אם אפשר מדברות אליהו אבירז'ל חלק יב עמ' רכז-רכח (250-251)
בתודה מראש
גלרשטיין כתב:ספר בנין הבית לר׳ עקיבא ארלנגר מהדו״ח (טבת תשפ״א) מעמוד רכג עד עמוד רמב.
תודה רבה
חד בתרי כתב:שבוע טוב ורוב תודות לכל המסייעים.
אודה בכל לשון למי שיוכל לסייע לי עם ספר ניצוצי אור על השס להגר"ר מרגליות, כיוון שאני נצרך להמון מקומות, אספרם מחול ירבון, האם ניתן לקבל את כל הספר? (כמובן חבילת מוסה"ק)..
תודה מראש לעונים!
חד בתרי כתב:שבוע טוב ורוב תודות לכל המסייעים.
אודה בכל לשון למי שיוכל לסייע לי עם ספר ניצוצי אור על השס להגר"ר מרגליות, כיוון שאני נצרך להמון מקומות, אספרם מחול ירבון, האם ניתן לקבל את כל הספר? (כמובן חבילת מוסה"ק)..
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 541 אורחים