א.יהושע הכהן כתב:האם מישהו יודע היאך מתקשרים למספר כזה מהארץ: 07870571652 [אולי צריך להוסיף איזה מספר וכד']. (יש לי שיחות לחו"ל).
הוד_והדר כתב:א.יהושע הכהן כתב:האם מישהו יודע היאך מתקשרים למספר כזה מהארץ: 07870571652 [אולי צריך להוסיף איזה מספר וכד']. (יש לי שיחות לחו"ל).
זה נראה כמו מספר לונדוני
+447870571652
א.יהושע הכהן כתב:הוד_והדר כתב:א.יהושע הכהן כתב:האם מישהו יודע היאך מתקשרים למספר כזה מהארץ: 07870571652 [אולי צריך להוסיף איזה מספר וכד']. (יש לי שיחות לחו"ל).
זה נראה כמו מספר לונדוני
+447870571652
יישר כח.
ולמספר כזה: 3232817400 (מאנטווערפען) מה צריך להוסיף?
מחשב מסלול כתב:שו"ת סמכוני באיששות שהזכיר פעם הרב מאיר מאזוז ר"י כסא רחמים בשיעורו השבועי
מישהו יודע אם נדפס ומי המחבר
א.יהושע הכהן כתב:מחשב מסלול כתב:שו"ת סמכוני באיששות שהזכיר פעם הרב מאיר מאזוז ר"י כסא רחמים בשיעורו השבועי
הרב ארבל, נמצא באוצר החכמה גירסא 20
יוסף חיים אוהב ציון כתב:וחבל שנמצא.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:א.יהושע הכהן כתב:מחשב מסלול כתב:שו"ת סמכוני באיששות שהזכיר פעם הרב מאיר מאזוז ר"י כסא רחמים בשיעורו השבועי
וחבל שנמצא.
עובדיה חן כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:א.יהושע הכהן כתב:מחשב מסלול כתב:שו"ת סמכוני באיששות שהזכיר פעם הרב מאיר מאזוז ר"י כסא רחמים בשיעורו השבועי
וחבל שנמצא.
וחבל שאתה מגיב כך.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:עובדיה חן כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:א.יהושע הכהן כתב:מחשב מסלול כתב:שו"ת סמכוני באיששות שהזכיר פעם הרב מאיר מאזוז ר"י כסא רחמים בשיעורו השבועי
וחבל שנמצא.
וחבל שאתה מגיב כך.
אתה יודע מה הוא מתיר עיין בס' רפדוני בתפוחים.
א.יהושע הכהן כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:עובדיה חן כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:א.יהושע הכהן כתב:מחשב מסלול כתב:שו"ת סמכוני באיששות שהזכיר פעם הרב מאיר מאזוז ר"י כסא רחמים בשיעורו השבועי
וחבל שנמצא.
וחבל שאתה מגיב כך.
אין ספר כזה. רואים שאתה סתם חי בדמיונות, ולא קרית ולא שנית, יש לו ספר אחר "סמכוני באשישות" ושם עיקר החידושים שלו. אמנם תעיין במה שהוא מתיר, ובכבוד תענה על כל ראיותיו. בהצלחה.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:א.יהושע הכהן כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:עובדיה חן כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:א.יהושע הכהן כתב:מחשב מסלול כתב:שו"ת סמכוני באיששות שהזכיר פעם הרב מאיר מאזוז ר"י כסא רחמים בשיעורו השבועי
וחבל שנמצא.
וחבל שאתה מגיב כך.
אין ספר כזה. רואים שאתה סתם חי בדמיונות, ולא קרית ולא שנית, יש לו ספר אחר "סמכוני באשישות" ושם עיקר החידושים שלו. אמנם תעיין במה שהוא מתיר, ובכבוד תענה על כל ראיותיו. בהצלחה.
מותר להוציא.... לבטלה, מותר לאכול לחם בפסח. הרב אי"ס ידידי פלא עליכם שהכנסתם ס' משוקץ זה לאוצר הנפלא.
מחשב מסלול כתב:וכבר אמר עליו הרב מאזוז באותו שיעור שהזכיר אותו
סַמְּכוּנִי בָּאֲשִׁישׁוֹת - צריך להמשיך את הפסוק ולקיים בו: רַפְּדוּנִי בַּתַּפּוּחִים (שיר השירים ב, ה)
יוסף חיים אוהב ציון כתב:מחשב מסלול כתב:וכבר אמר עליו הרב מאזוז באותו שיעור שהזכיר אותו
סַמְּכוּנִי בָּאֲשִׁישׁוֹת - צריך להמשיך את הפסוק ולקיים בו: רַפְּדוּנִי בַּתַּפּוּחִים (שיר השירים ב, ה)
מקוים שמערכת האוצר תוציא את הס' מהמאגר.
א.יהושע הכהן כתב:מישהו מכיר ספר מכתב מאליהו גוטמאכר? (צויין באיזה ספר, ואינו באוצר).
מגופת חבית כתב:א.יהושע הכהן כתב:מישהו מכיר ספר מכתב מאליהו גוטמאכר? (צויין באיזה ספר, ואינו באוצר).
אולי כונתך לזה
א.יהושע הכהן כתב:מגופת חבית כתב:א.יהושע הכהן כתב:מישהו מכיר ספר מכתב מאליהו גוטמאכר? (צויין באיזה ספר, ואינו באוצר).
אולי כונתך לזה
לא נראה לי, כי היכן שראיתי שציינו לו זה בעמ' פה, ואין שם אלא 3 עמודים.
יוסף חיים אוהב ציון כתב:מייל של הרב אליהו עמאר מרצה בהידברות ומח"ס על דוד המלך ועוד.
א.יהושע הכהן כתב:יוסף חיים אוהב ציון כתב:מייל של הרב אליהו עמאר מרצה בהידברות ומח"ס על דוד המלך ועוד.
[email protected]
יוסף חיים אוהב ציון כתב:מקוים שמערכת האוצר תוציא את הס' מהמאגר.
הגיונות כתב:מייל של יוסף אביב"י - יש למישהו?
א.יהושע הכהן כתב:מישהו ציין לספר "הצניעות בהלכה" להרב שמואל שישא, ידוע למישהו פרטים אודותיו? [אינו באוצר].
כמו כן יש ספר בשבילי המשפט (על הש"ך טוען ונטען) הוציאוהו חבורת אהל יעקב ברוקלין נ.י. והטלפונים המופיעים שם בספר אינם זמינים. ידוע למישהו פרטים איך להשיגם? [מצו"ב שמות חברי הכולל הנ"ל (המופיע שם בעמוד השני), אולי מישהו מכיר אחד מהם?]
וכן יש ספר בנין שלמה (רבינוביץ') הוציאו אותו מהדורה חדשה, בעמוד השני כתוב לפנות לרב מרדכי רבינוביץ, רח' האדמור מויז'ניץ 9 סנהדריה המורחבת ירושלים. אין טלפון. מישהו יודע אולי טלפון/מייל?
בתודה מראש
אדיר במרום כתב:אני צריך מייל או טלפון של אחד ממנהלי או מזכירי תלמוד תורה תשב"ר, בבני ברק.
מישהו יכול לעזור לי בענין?
חזור אל “מטפחת ספרים ועיטור סופרים”
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 387 אורחים